Помагаме на семейства и приятели да почетат обичните си

Можете да се свържете с нас по всяко време. Ние ще ви окажем помощ 24ч. в денонощието.

Траурна и погребална агенция в Русе

Екипът на траурна агенция Тангра се стреми да направи всяко погребение уважително, отговяращо на нуждите на всяко семейство. Ние разполагаме с пълноценен опит и осигуряваме на опечалените подкрепа във всеки един момент. Ние сме траурна агенция в Русе, която е на разположение 24ч. в денонощието.


В най-трудните за Вас моменти можете да разчитате на нас! Доверете ни се, ние ще се погрижим за всичко!

Погребална агенция “Тангра” се занимава с пълен набор от погребални услуги в град Русе. Нашите експерти ще организират прощаващата церемония, кремация или погребение – според вашите нужди и желания.  Дългогодишният опит позволява на нашите служители да се ориентират по всички въпроси, свързани с предоставянето на погребални услуги. Ние ще оправдаем вашето доверие.

Обръщайки се за помощ към траурна агенция „Тангра“, ще получите качествено обслужване и справедливи цени. Агенцията е насреща да помогне по всякакъв начин. Ние можем да поемем цялостната организация в деня на погребението. Траурната агенция е насреща да помогне във всяка ситуация, потърсете ни.

Грижовно организиране на погребални церемонии

Вярваме в личното внимание и безкомпромисното качество и много се гордеем с нашите традиции и удобства и личните услуги, които предоставяме. Ние сме водещият доставчик на погребални, кремационни и погребални услуги в Русе.

Вярваме в предоставянето на редица погребални услуги и опции за удовлетворяване на уникалните нужди на всеки клиент. Ние предлагаме достъпна погребална алтернатива на скъпите традиционни погребални услуги. Нашата политика е да предоставяме добри услуги и качествени грижи. Нашата цел е да предоставим на семейството Ви състрадателни грижи. Ние сме траурна агенция в Русе, която винаги ще окаже помощ и подкрепа в трудни моменти.

Ние сме тук за Вас! Не се колебайте да ни потърсите!